Vi är en SEYF godkänd skola!

Salong & Utbildning - Naglar, Fransar, Frisör och Proffsprodukter

Saris Nagelskola

Skolan - Saris Nagelskola, Herrgårdsgatan 16, Karlstad hos Carlsta Sol & Spa med utbildning inom Fransar & Naglar samt härdplastutbildning.
Vi är Återförsäljare till Fantasy nails Sverige

Vi har utförsäljning på varor från Odyssey nail system, vi fyller på vårt lager allt eftersom från Fantasy
Vi har även ett professionellt franssortiment som vi säljer till utbildade fransstylister.

I salongen finns:

Hårvård, Nagelvård, Hudvård, Fransar, Massage, sockring och många andra skönhetsbehandlingar.
Salongen - Beauty Center har nu blivit endel av Carlsta Sol & Spa Herrgårdsgatan 16, Karlstad, Tel: 054-151558

Vi utbildar nagelterapeuter från nybörjare till mästarnivå hela vägen till tävlingsarenorna. Hos oss hittar du allt vad en nagelterapeut behöver! Finner du det inte i vår webbshop så fråga oss gärna, vi uppdaterar och fyller på webbshopen kontinuerligt.
För dig som är utbildad nagelterapeut/fransstylist kan du få tillgång till vår webbshop genom att kontakta oss via mejl eller telefon med dina uppgifter, vi ordnar så att du får inloggning.

Sari Romppanen  är ägare av företaget och utbildare, hon har stor kunskap inom skönhetsbranschen och många års erfarenhet både i salongsverksamhet och utbildningserfarenhet. Sari har tävlat i många år inom naglar och har flera trofeer på sin meritlista. Du behöver aldrig bli osäker på hennes kunskaper då hon engagerar sig i sina elever och kunder. Sari är också utbildad inom INJA som är de internationella domarkårens organisation. Hon utbildar även enligt deras kriterier på vidareutbildningskurserna för dig som tex vill tävla.

Vi har produkterna för dig!
Produkter utvecklade av proffs – för proffs!