Sari är född på Åland 1971 med schäferhund i familjen från födseln, där föddes hennes hundintresse redan som nyfödd. Hundar har funnits med henne hela livet från schäfer till jakthundar till schäfer igen till border collie och nu Papillon med egen uppfödning i liten skala.

Sari har utbildat sig inom häst till instruktör, sen hamnade hon även in i skönhetbranschen då frisör alltid legat varmt om hjärtat, startade företag 1990 och fortsatte att utbilda sig vidare med olika yrken för att kunna bredda sig själv och ha roligt på jobbet. Utbildningarna löpte på med make up artist, nagelterapeut och lärare inom nagelyrket och fransstylist samt lärare där, massör.
Utbildning har varit ett stort intresse och Sari jobbade även som frisörlärare på gymnasiet en period men den typen av utbildning med tonåringar va inte riktigt vad Sari brann för, så det blev att utbilda sig till att lära ut nagelyrket till nya lärare....och även börja studer hund på deltid samt fördjupa lite andra företagskunskaper.
Sari startade nagelskola 2001 har haft flera salonger varav en spa-anläggning med anställda och inhyrd personal så kom pandemin och då valde Sari att sälja den delen av sin verksamhet och flytta salongsdelen hem till gården, Saris rygg började strejka och kroppen sa stopp,  hundpluggandet fick mer plats och blev endel i hennes verksamhet.
För att kroppen ska hålla och klara av att jobba får hon nu växla mellan sin hobby och sitt jobb sen 33 år tillbaka och det passar henne som handen i handsken. Sari trivs bland hundar och älskar verkligen alla hundar oavsett storlek. Det finns 7 egna hundar i familjen varav en bor hos en fodervärd. De övriga pysslar o tränar hon med dagligen och pälsvården är hon noga med då hon har frisöryrket som grund och vet vikten av bra hårvård det skiljer inte mycket på päls och hår så hennes hundar får alltid höra att de har så fin & välvårdad päls. 

Sari brinner för de delar hon har i sin verksamhet och blandningen med människor och djur gör det komplett enligt henne själv. Djur är genuina och ärliga, man blir glad av en viftande svans och en puss i ansiktet från de 4 benta vännerna.

Att träffa olika typer av kunder gör det flexibelt och rofyllt då ingen dag är lik den andra.

Sari coachar även andra företagare och har varit mentor till flertalet i Värmland och utanför länet. Sari ser inte kollegor i branschen som konkurrenter utan hjälper mer än gärna de som frågar... hon blir ledsen om någon blir medvetet elak mot hennes kollegor oavsett om det är skönhetsbranschen eller hundbranschen då alla alltid kan dela med sig av kunskap oavsett ny som gammal i sitt yrke, ingen är eller kommer bli fullärd, det finns alltid något att ta del av.

Sari ser livet i sin enkelhet o lägger ingen vikt i varken mode eller prylar utan ett enkelt familjeliv med hundar och vänner och ett roligt jobb på landet i Tolita i kil Värmland räcker långt för henne.

Tillagd i varukorgen